Салат з пекінської капусти, бринзи й солодкого перцю (РЕЦЕПТ)

Готувати дуже легко

Салат виходить дуже яскравий, соковитий і корисний.
 
Інгредієнти:
  • пекінська капуста - 300 г
  • солодкий перець - 100 г
  • бринза - 150 г
  • оливки (будь-які) - 100 г
  • цибуля ріпчаста - 50 г
  • оливкова олія
  • винний оцет
  • сіль, чорний мелений перець

Цибулю почистити, нарізати півкружальцями й добре скропити винним оцтом. Капусту посікти й злегка посолити. Залишити на 10 хв.

Солодкий перець почистити від плодоніжки й насіння, нарізати соломкою. Оливки розрізати навпіл чи нарізати кружальцями. Бринзу нарізати кубиками.

Всі інгредієнти, крім бринзи, викласти в посудину, поперчити, додати олії й солі та перемішати. Потім викласти бринзу і знову акуратно перемішати. 

Салат з пекінської капусти, бринзи і болгарського перцю готовий.

Смачного!

Джерело - smachno.in.ua

Фото - з мережі

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook