Салат з огірками по-корейськи (РЕЦЕПТ)

Салат з огірками по-корейськи – це унікальна страва з яскравим кольором, пікантним смаком та фантастичним овочевим ароматом. Вітамінний смак доповнює особлива заправка, приготовлена з соєвого соусу, кунжутної олії, а також рисового оцту.

Інгредієнти

Свіжі огірки - 600 г.

Морква - 1 шт.

Солодкий перець - 160 г.

Часник - 3-4 зуб.

Зелена цибуля - 35-40 г.

Перець чилі - 1 шт.

Насіння кунжуту - 1-2 ст. л.

Сіль - 1 ч. л.

Соєвий соус - 3 ст. л.

Рисовий оцет - 2 ст. л.

Кунжутна олія - 1 ст. л.

Цукор - 1 ст. л.

Огірки нарізати невеликою соломкою. Додаємо сіль і злегка перемішуємо. Залишаємо трохи постояти.

Тим часом чистимо моркву, подрібнюємо на терці для корейських овочів. Болгарський перець нарізаємо соломкою. Додаємо ці овочі до огірків. А також дрібно нарізану цибулю, подрібнений часник і перець чилі.

Усе перемішуємо.

Готуємо заправку для салату.

Для цього в маленьку тарілку вливаємо соєвий соус, рисовий оцет, кунжутну олію, а також додаємо цукор. Ретельно перемішуємо до повного розчинення цукру. У миску з усіма овочами додаємо підсмажений кунжут і вливаємо заправку.

Зауважте, трішки кунжуту потрібно залишити для декору.

Ретельно перемішуємо всі складові салату. Даємо настоятися мінімум 30 хвилин. Потім відправляємо його у красиву сервірувальну тарілку.

Декоруємо страву і подаємо її до столу.

Смачного!

Джерело -  OBOZREVATEL

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook
Теги: салат