Салат Табуле з перловою крупою (РЕЦЕПТ)
Майже дієтичний
- перлова крупа - 150-200 г
- зелень петрушки - 70 г
- зелень кропу - 70 г
- рукола - 70 г
- помідори - 500 г
- огірки - 300 г
- солодкий перець - 200 г
- ріпчаста цибуля - 100 г
- часник - 5-6 зубчиків
- коріандр (мелений) - 2 ч. л.
- оливкова олія - 5 ст. л.
- лимонний сік - 2 ст. л.
- сіль, чорний мелений перець - на смак
Перлову крупу добре промити, залити водою (1:2) і варити до готовності (приблизно 30 хвилин). Цибулю порізати кубиками, часник подрібнити ножем. Помідори порізати кубиками. Солодкий перець очистити від насіння та плодоніжки і порізати кубиками, так само порізати огірок. Зелень кропу, петрушки і руколи подрібнити ножем.
У велику посудину викласти цибулю, часник, помідори. Додати сіль, коріандр, перемішати. Туди ж викласти солодкий перець, огірок, подрібнену зелень, варену перлову крупу, перемішати. Заправити лимонним соком, додати оливкову олію, досолити і поперчити на смак.
Ще раз ретельно перемішати. Салат Табуле готовий.
Смачного!
Джерело - smachno.in.ua
Фото - з мережі
Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4
Радіо Трек: НОВИНИ