Салат «Капрезе» з руколою (РЕЦЕПТ)

Варіант класичної страви

«Капрезе» - це популярний італійський салат, який обов’язково повинен мати три основні інгредієнти:

помідори, сир «Моцарела», а також соус «Песто».

Пропонуємо вам приготувати варіант популярної страви, додавши до основних компонентів руколу.

Інгредієнти

Базилік 6-8 гілочок

Оливкова олія 7-8 ст. л.

Горіхи кедрові 1 ст. л.

Часник 1 зуб.

Сир твердий 70 г.

Помідори «Чері» 200 г.

Сир «Моцарела» 125 г.

Рукола пучок

Сіль за смаком

Перець чорний мелений за смаком

Базилік відправляємо у чашу блендера і вливаємо оливкову олію. Далі відправляємо в чашу блендера почищені кедрові горішки та зубчик часнику. Все ретельно подрібнюємо до однорідності. Отриману масу солимо за смаком і додаємо сюди подрібнений твердий сир. Знову все подрібнюємо блендером до однорідності.

Соус «Песто» готовий!

Помідори «Чері» розрізаємо навпіл. Відправляємо їх у глибоку тарілку, в якій будемо розмішувати салат. Сир «Моцарела» обов’язково повинен бути у вигляді маленьких кульок, додаємо у тарілку з помідорами. Усі інгредієнти солимо, перчимо та поливаємо оливковою олією.

Кількість солі, чорного меленого перцю та олії залежить від ваших смаків.

Пучок руколи і декілька листочків базиліку відправляємо в тарілку з усіма інгредієнтами. Ретельно все перемішуємо.
Викладаємо салат у красиву тарілку і поливаємо соусом «Песто».

Смачного.

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook