Салат «Червона шапочка». На смак він обійде «Олів’є» (РЕЦЕПТ)

«Оселедець під шубою» також йому поступається

У цей салат можливо закохатися раз і назавжди.

Необхідні компоненти:

150 г - відвареної курки

150 г - пекінської капусти або листя салату

1 - солодкий перець

150 г - помідор

1 - яйце

40 г - консервованого зеленого горошку

100 г - майонезу

кріп

сіль

Подрібнюємо пекінську капусту, яйце, дрібно нарізаємо курку, солодкий перець ріжемо невеликими кубиками, з горошку зливаємо рідину.

Цибулю також подрібнюємо.

Найкраще використовувати цибулю солодких сортів.

Всі підготовлені інгредієнти змішуємо, солимо і додаємо майонез.

Готовий салат викладаємо в салатницю і розрівнюємо його в ній. Тепер потрібно зробити «Червону шапочку».

До дрібно нарізаних помідорів додаємо подрібнену зелень, солимо і перемішуємо. Потім викладаємо помідорами верхній шар салату.

Смачного!

Повідомляє - Затишок

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook
Теги: салат