Салат «Валя», який давно перевершив «Цезар», — король на столі

Дуже гарно і смачно виходить

Салат «Валя» вже давно здобув популярність і став справжнім королем серед страв. Вишукані інгредієнти, що поєднуються в ідеальний смак, роблять його не лише смачним, а й справжнім святом для вашого столу.

Відкрийте для себе рецепт, який перевершить навіть класичний «Цезар».

Інгредієнти: 

  • 2 - курячих філе;
  • 2-3 яйця варені;
  • 140 г - смажених грибів;
  • 2-3 свіжих, маринованих огірки;
  • 150-200 г сиру твердого;
  • сухий чілі, суміш перців, м’ята, сушений часник, сіль (або інші спеції)
  • соєвий соус;
  • пучок зеленої цибулі;
  • сухарики. 

Нарізати куряче філе кубиками, змішати із спеціями. На сковорідці розігріти олію та обсмажити до золотистості. Викласти на паперові рушники, щоб позбутись зайвої олії.

У роз'ємну форму діаметром 20-22 см першим шаром салату натерти відварені яйця, посолити, поперчити, покрити майонезом.

Смажені гриби змішати з майонезом і викласти наступним шаром. Курку змішати з майонезом і викласти третім шаром. Поверх нарізати зелену цибулю.

Огірки нарізати кубиками, покрити майонезом. Натерти сир на останній шар, накрити харчовою плівкою та відправити в холодильник на декілька годин.

Можна подавати одразу. Прикрасити салат сухариками.

Джерело: smak

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook