Салат «Робін-Бобін» - рідний брат улюбленого Олів’є, тільки смачніший (РЕЦЕПТ)

Готується за лічені хвилини і смаком традиційному новорічному салату точно не поступається

Цей дивовижний салат із незвичною назвою можна назвати братом «Олів’є», але з більш пікантним смаком. Готується він дуже швидко, а інгредієнти максимально прості і доступні.

Рецептом нещодавно поділилася популярна фуд-блогерка Alina FooDee.

Інгредієнти:

  • Шинка - 250 г
  • Квасоля консервована - 200 г
  • Горошок консервований - 250 г
  • Цибуля - 1 шт.
  • Оцет (6%) - 1 ст.л.
  • Вода - 2 ст.л.
  • Цукор (для маринування цибулі) - 1 ч.л.
  • Маринований огірок - 150 г
  • Яйце варене - 3 шт.
  • Арахіс солоний - 50 г
  • Майонез - до смаку

Приготування:

Нарізаємо цибулю дрібними кубиками, додаємо оцет, цукор і воду. Перемішуємо і залишаємо промаринуватися на 10-15 хв. Після цього зливаємо рідину.

М'ясо або шинку тим часом нарізаємо кубиком і викладаємо в глибоку миску. Додаємо горошок, квасолю, цибулю, маринований огірок, арахіс і попередньо замариновану цибулю. Додаємо майонез і добре вимішуємо.

Викладаємо салат у роз'ємне кільце, трохи утрамбовуємо.

Варене яйце натираємо на дрібній терці й викладаємо зверху на салат.

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook