Салат «Різдвяний вінок» — легка страва на свята з яскравих продуктів, яку можна приготувати за 10 хвилин

Салат стане окрасою столу

Салати у вигляді вінка завжди користувалися популярністю. Вони прикрашають стіл і можуть бути або ситними, або дуже легкими, практично дієтичними.

За своєю свіжістю та легкістю «Різдвяний вінок» дуже нагадує салат «Цезар».

Інгредієнти:

  • Салат мікс - 300 г
  • Бекон - 100 г
  • Томати чері - 100 г
  • Моцарела міні - 100 г
  • Яйця перепелині - 5 шт.
  • Оливки - 50 г
  • Бальзамічна глазур - на смак

Яйця зварити, почистити й розрізати навпіл.

Бекон обсмажити на великому вогні 1-2 хвилини. Дати охолонути.

Мікс зелені викласти по колу великої тарілки. Розкласти нарізані чері, потім кульки моцарели, яйця, оливки.

Полити бальзамічним кремом до смаку.

Джерело: Шуба

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook