Салат на кожен день – з простих продуктів і без м’яса: Щоб приготувати, треба 10 хвилин

Практично кожен з інгредієнтів можна замінити й смак від цього не постраждає

Всі складники у цьому салаті дуже прості та смачні. Готується він легко і досить швидко. Замінюючи деякі інгредієнти, салат щоразу виходить із новим смаком.

Інгредієнти:

  • печериці - 250 г
  • горошок чи квасоля - 200 г
  • огірки мариновані чи солоні - 2-3 шт.
  • яйця - 4 шт
  • часник - 2-3 зубчики (або цибуля - 1 шт.)
  • майонез - 1-2 ст. л.

Спершу треба відварити яйця та обсмажити гриби. Останні, до речі, можна брати навіть мариновані.

Гриби відправляють на суху сковороду і смажать, доки не випарується вся рідина. Підсолюють і перчать їх під кінець приготування.

Тим часом яйця нарізають та відправляють до салатника. Туди ж додають мариновані або солоні огірки, а тоді – гриби, які вже трохи охолонули.

З консервованого горошку зливають рідину і його теж додають до салату.

Додаємо кілька зубчиків часнику або цибулинку (в останньому випадку її краще заздалегідь замаринувати, так буде смачніше).

Заправляємо салат майонезом або соусом з майонезу та сметани (в рівних пропорціях). Тоді треба все добре перемішати й дати трохи настоятися.

Джерело: Школа життя

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook