Салат «Іспанська пристрасть»: Ідеальне поєднання курки й апельсина стане фішкою свята (РЕЦЕПТ)

Така страва сподобається всім без винятку

Інгредієнти:

  • копчена грудка – 300 г;
  • сир твердий – 130 г;
  • цибуля – 1 шт;
  • апельсин – 2 шт;
  • грецькі горіхи – 110 г;
  • ізюм світлий – 110 г;
  • морква – 1 шт;
  • майонез, сіль, перець – на смак.

Формуємо салат на плоскій тарілці або в роз’ємному кільці. Над кожним шаром робимо сіточку майонезу.

Порада: щоб цибуля була м’якшою, запарте її кип’ятком і злийте воду, відіжміть.

Перший шар – кубики м’яса.

Другий шар – ізюм. Якщо у вас дуже сухий, можна спочатку запарити в гарячій воді і віджати.

Третій шар – терта сира морква.

Четвертий шар – тертий сир.

П’ятий шар – подрібнені грецькі горіхи.

Шостий шар – кубики апельсина, трохи віджаті від соку, щоб салат не затік.

Відправляємо на 30 хвилин в холодильник, щоб охолодився, прибираємо кільце і подаємо до столу.

Салат виходить з дуже багатим смаком, ніжний, м’який, відмінно підходить до будь-яких закусок і страв.

Джерело: skarbnychka-retseptiv

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook