Салат для тих, хто береже фігуру – такий можна подавати навіть на святковий стіл

Страва має гарний вигляд і добре смакує, задоволеними залишаться всі

Цей крутий салат можна готувати і в будні, і на свята. А їсти його – без наслідків для фігури – можна навіть пізно ввечері.

Інгредієнти:

  • філе індички або курки – 200 г
  • огірок свіжий – 1 шт.
  • квасоля консервована – 3 ст. л.
  • яйця – 2 шт.
  • цибуля ріпчаста – 1/3 шт.
  • яблучний оцет – до смаку

Соус:

  • натуральний йогурт або нежирна сметана – 3 ст. л.
  • гірчиця столова – 1/3 ч. л.
  • сіль, перець – до смаку

У киплячу воду опускаємо грудки філе індички, солимо й варимо близько 7-10 хв на середньому вогні.

Студимо м’ясо прямо в бульйоні, тоді витягаємо і ріжемо на маленькі шматочки. До речі, філе грудки індички та курки готується дуже швидко, а якщо його переварити, то вийде сухе несмачне м’ясо.

Додаємо нарізані огірки та варені яйця.

Потому дрібно ріжемо солодку цибулю, викладаємо в миску і заливаємо яблучним оцтом (можна взяти й сік лимона), залишаємо буквально на 5 хв.

Зливаємо оцет, викладаємо цибулю в салат.

Додаємо консервовану квасолю, трохи підсолюємо, перчимо собі до смаку, заправляємо соусом і гарненько все перемішуємо.

Джерело: Школа Життя

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook