Салат для тих, хто береже фігуру – такий можна подавати навіть на святковий стіл
Страва має гарний вигляд і добре смакує, задоволеними залишаться всі
Цей крутий салат можна готувати і в будні, і на свята. А їсти його – без наслідків для фігури – можна навіть пізно ввечері.
Інгредієнти:
- філе індички або курки – 200 г
- огірок свіжий – 1 шт.
- квасоля консервована – 3 ст. л.
- яйця – 2 шт.
- цибуля ріпчаста – 1/3 шт.
- яблучний оцет – до смаку
Соус:
- натуральний йогурт або нежирна сметана – 3 ст. л.
- гірчиця столова – 1/3 ч. л.
- сіль, перець – до смаку
У киплячу воду опускаємо грудки філе індички, солимо й варимо близько 7-10 хв на середньому вогні.
Студимо м’ясо прямо в бульйоні, тоді витягаємо і ріжемо на маленькі шматочки. До речі, філе грудки індички та курки готується дуже швидко, а якщо його переварити, то вийде сухе несмачне м’ясо.
Додаємо нарізані огірки та варені яйця.
Потому дрібно ріжемо солодку цибулю, викладаємо в миску і заливаємо яблучним оцтом (можна взяти й сік лимона), залишаємо буквально на 5 хв.
Зливаємо оцет, викладаємо цибулю в салат.
Додаємо консервовану квасолю, трохи підсолюємо, перчимо собі до смаку, заправляємо соусом і гарненько все перемішуємо.
Джерело: Школа Життя
Радіо Трек: НОВИНИ