Риба з овочами у духовці (РЕЦЕПТ)

Корисно і смачно — це точно про цю страву!

Завдяки тому, що готувати цю страву ми будемо в духовій шафі під фольгою, риба і овочі збережуть в собі максимальну кількість корисних речовин. Такою стравою можна пригощати і дітей, і людей на дієті, адже в ній мало жиру і багато білка!

Інгредієнти

  • Хек 2 шт.
  • Картопля 700 г
  • Морква 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Помідор 200-250 гр.
  • Болгарський перець 2 шт.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Рослинна олія 6 ст. л.

Наріжемо овочі. Якщо ви використовуєте тонку моркву, то її можна порізати кільцями. Дрібні помідори нарізати половинками. Дрібно нарізати цибулю, а картоплю середніми шматочками.

З'єднуємо всі овочі.

Додаємо сіль, перець за смаком та олію.

Рибу ріжемо на великі шматочки, посолимо і додаємо олію. У форму для запікання викладаємо овочі. На овочі рівним шаром викладемо рибу. Все блюдо затягнемо фольгою і відправимо в духовку.

Випікати 45 хвилин при 200 градусах.

Ви можете прикрасити готову рибу з овочами зеленню або оливками. Смачного!

Джерело -  OBOZREVATEL

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook