Рулет з омлету (РЕЦЕПТ)

Ми з вами приготуємо рулет із омлету з сирною начинкою.

Гості будуть здивовані, наскільки гармонійно ви підібрали усі інгредієнти цієї страви і створили божественну закуску.

Інгредієнти

Яйця 6 шт.

Майонез 250 г.

Пшеничне борошно 1 ст. л.

Сир твердий 150 г.

Сіль за смаком

Перець чорний мелений за смаком

Рослинна олія 1-2 ст. л.

Плавлений сир 3 шт.

Часник 3 шт.

Кріп за смаком

Плавлені сирки обов'язково заморозити. Це необхідно для того, щоб їх було легше натирати на тертці.

В глибоку тарілку вибиваємо усі яйця і збиваємо їх міксером. В яєчну масу додаємо 150 грамів майонезу, сіль та перець. Знову все змішуємо міксером. У збиту суміш додаємо просіяне через сито пшеничне борошно. Перемішуємо.
Далі в яєчно-майонезну масу натерти на дрібній тертці твердий сир. Щоб рулет вийшов більш ніжним, потрібно використовувати не твердий, а напівтвердий сир.

Деко для випічки повністю застеляємо пергаментним папером і ретельно змащуємо соняшниковою олією.

Виливаємо тісто і відправляємо тісто випікатися у попередньо розігрітій до 180 градусів духовці впродовж 10-15 хвилин.

У цей час на дрібній тертці натираємо підмерзлі сирки. Додаємо сіль, перець, подрібнений кріп, а також пропущений через прес часник. Перемішуємо ці компоненти з майонезом.

Охолоджений омлет на пергаменті змащуємо сирною начинкою. Акуратно, повільно та ретельно замотуємо рулет. На цьому етапі важливо не поспішати і правильно замотати рулет, щоб він не поламався. Сформований рулет кладемо швом донизу на пергаментний папір, в якому загортаємо нашу закуску. Відправляємо цю смакоту в холодильник приблизно на одну годину.

Нерівні краї рулету відрізаємо. Нарізаємо красивими тоненькими порційними шматочками. Викладаємо закуску на красиву сервірувальну тарілку і подаємо до столу.

Нехай смакує!

Джерело -  OBOZREVATEL

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook