Розщеплює поганий холестерин та знижує цукор у крові. Що за фрукт та кому його треба їсти

Аналогів йому немає

Чи найпопулярніше питання навесні: «Що з'їсти, щоб схуднути?». І ми знаємо відповідь – грейпфрут.

Грейпфрут багатий на вітаміни та мінерали. Адже містить марганець, мідь, цинк, кальцій, фосфор, калій і магній. Крім того, він містить вітаміни групи B, A, C, D і навіть PP.

Завдяки своєму яскравому кольору грейпфрут ще й покращує настрій.

Високий вміст клітковини й антиоксидантів, а також низька калорійність роблять грейпфрут чудовим продуктом для тих, хто хоче скинути вагу. Він прискорює метаболізм, а ефірні олії в його складі знижують тягу до зайвої їжі.

Фрукт знижує рівень цукру, нормалізує тиск і буквально «розщеплює» поганий холестерин. Важливо його вживати і для підтримання здоров'я нирок, кісток, серця і судин.

Застереження:

Грейпфрут не можна їсти натщесерце. Оптимальний час для цього фрукту – дві години після їди.

Відмовитися від грейпфрута варто у випадку:

  • Виразкової хвороби шлунку, гастриті
  • Хвороб нирок та печінки
  • Циститу
  • Алергічних реакцій на цитрус.

Уникайте їсти грейпфрут одразу після чищення зубів, адже його сік може пошкодити емаль.

Повідомлення про здоров'я мають суто рекомендаційний характер. У випадку виникнення проблем - звертайтеся до лікаря. Не займайтесь самолікування

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook