Рожева капуста: рецепт відомої блогерки (ФОТО)
Дуже апетитно!
Існує безліч варіантів приготування капусти. Її можна заквасити, запекти або ж, аби розфарбувати сірі будні, зробити рожевою.
Готується така капуста просто і швидко. Рецептом приготування днями поділилася Instagram-блогерка та журналістка Аліна Шаманська.
Інгредієнти:
- капуста – 1,5 кг
- червоний буряк – 1 шт.
- перець чилі – на смак
- морква – 0,5 шт.
Маринад:
- лавровий лист – 2 шт.
- перець горошок – 10-15 шт.
- цукор – 3 ст. л (без гірки)
- сіль – 3 ст. л (без гірки)
- оцет 9% – 0,5 ст.
- вода – 1 л.
В літрі води потрібно розчинити сіль, цукор, додати перець та лавровий лист та нагріти. Гарячим маринадом потрібно залити порізані інгредієнти та залишити на 3 доби.
Радіо Трек: НОВИНИ