Рожева капуста: рецепт відомої блогерки (ФОТО)

Дуже апетитно!

Існує безліч варіантів приготування капусти. Її можна заквасити, запекти або ж, аби розфарбувати сірі будні, зробити рожевою.

Готується така капуста просто і швидко. Рецептом приготування днями поділилася Instagram-блогерка та журналістка Аліна Шаманська.

Інгредієнти:

  • капуста – 1,5 кг
  • червоний буряк – 1 шт.
  • перець чилі – на смак
  • морква – 0,5 шт.

Маринад:

  • лавровий лист – 2 шт.
  • перець горошок – 10-15 шт.
  • цукор – 3 ст. л (без гірки)
  • сіль – 3 ст. л (без гірки)
  • оцет 9% – 0,5 ст.
  • вода – 1 л.

В літрі води потрібно розчинити сіль, цукор, додати перець та лавровий лист та нагріти. Гарячим маринадом потрібно залити порізані інгредієнти та залишити на 3 доби.

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook