Росія вимагає від Білорусі перерізати наші Київ-Чоп і «варшавку»

США тим часом не можуть визначити, чи росія взагалі призначала у себе відповідального за воєнний наступ на Україну

Генштаб росії вимагає від білорусі розпочати військову операцію в Україні. Про це повідомляє військовий журналіст Андрій Цаплієнко із посиланням на розвідку:

Генштаб РФ вимагає від Білорусі розпочати військову операцію в Україні з метою перерізання трас Київ-Чоп та Київ-Ковель.

 

Але командування армії Білорусі поки що розуміє, що не зможе виконати це завдання. Йде робота з особовим складом та накопичення резервів російської підтримки, повідомляє розвідка, - йдеться у його повідомленні.

Тим часом американські фахівці збентежені тим, як керує військове керівництво росії військовими діями в Україні. У США так і не змогли визначити, чи призначила взагалі рашка воєначальника, який відповідає за захоплення нашої держави, адже штурм окупанта дезорганізований.

За словами двох представників Міноборони США, без вищого командувача підрозділи з різних військових округів московії, які діють у різних частинах України, схоже, змагаються за ресурси, а не координують свої зусилля.

Підрозділи, які брали участь у різних російських наступах на території України, не змогли з'єднатися, кажуть ці джерела, і схоже, діють незалежно - без всеосяжного оперативного плану. Крім того, висока імовірність, що в них серйозні проблеми зі зв'язком.

Солдати та командири іноді використовували комерційні стільникові телефони та інші незахищені канали зв'язку, щоб спілкуватися один з одним, що для нас - великий плюс.

Експерт вважає, що росія могла непомітно призначити найвищого командувача для спостереження за вторгненням, але навіть США не змогли ідентифікувати цю людину — стан бойових дій показує, що він некомпетентний, йдеться у матеріалі CNN.

Зауважимо, що це вторгнення рашистів також відзначалося надмірною кількістю жертв серед високопоставлених російських офіцерів. На сьогодні, за даними ЗСУ, загинули вже більше десятка осіб вищого офіцерського складу рф-ії.

Джерело: ТСН / ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook