Рогалики з повидлом (РЕЦЕПТ)

Коли хочеться до чаю чогось домашнього, можна приготувати рогалики.

Інгредієнти:

  • маргарин "Вершковий" - 200 г
  • сметана - 200 г (20% жирності)
  • цукор - 2-3 ст. л.
  • борошно - 350 г
  • сода - 1/2 ч. л.
  • повидло - 150 г
  • пудра цукрова

Маргарин розтопити на водяній бані. Розтоплений маргарин вилити в посудину, додати сметану і цукор. Все добре вимішати до однорідної маси. 

Борошно просіяти, вимішати з содою і додати в посудину. Замісити некруте тісто. Тісто загорнути в поліетиленовий пакет і покласти в холодильник на 1 год. 

Охолоджене тісто розділити на 6 рівних частин. З кожної частини розкачати круг товщиною приблизно 3 мм. Тісто розрізати на рівні трикутники, на край кожного трикутника викласти повидло і загорнути до середини.

Деко змастити олією і викласти рогалики. Деко з рогаликами помістити в розігріту до 180 °С духовку і випікати приблизно 30 хв. 

Готові рогалики обмокати в пудрі або притрусити нею.

Смачного!

Джерело - smachno.in.ua

Фото - з мережі

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook