Родичку поліцейського покарали приписом через нецільове використання землі у Рівному

Бо замість літнього кафе на ділянці розташувала лотерейний бізнес

Йдеться про ділянку на вулиці Небесної Сотні, 15 поблизу залізничного вокзалу у Рівному. На ній розташована будівля, шо належить нині рівнянці Марії Прислупській. Жінка отримала будівлю у подарунок і просила міську владу надати їй і ділянку в оренду на 49 років. Досі цю землю у міста орендував Тарас Прислупський для реконструкції літнього кафе та подальшого його обслуговування без права добудови. Тепер він добровільно відмовився від ділянки на користь Марії Прислупської. 

Звернула увагу на те, що цю ділянку використовують не за призначенням, депутат міськради Анна Іванова. А начальник міського управління торгівлі й громадського харчування Ігор Остапенко після перевірки підтвердив, що тут розташований «Лото-маркет».

На останній сесії міськради депутат і начальник відділу Головного управління Держгеокадастру у Рівненській області Святослав Стельмащук повідомив:

Від головного управління Держгеокадастру повідомляю, що на попередній сесії було звернення щодо притягнення до адмінвідповідальності.

 

Тож було притягнено до відповідальності громадянку Прислупську, видано припис за нецільове використання ділянки. Зобов'язалася привести у належний стан.

 

Думаю, що можна голосувати. Землю маємо дати. Хай платить оренду.

Тож за пропозицією заступника міського голови Сергія Васильчука, депутати вирішили надати Марії Прислупській ділянку

в оренду на один рік без права розміщення гральних автоматів і лотерей.

До речі, ця громадянка, вочевидь,

є родичкою патрульного поліцейського Тараса Прислупського.

Як підтвердили у відповіді на запит з управління патрульної поліції Рівненщини, такий молодший лейтенант у них працює у роті №3. Як свідчить його декларація про доходи, він має разом з Марією Прислупською у власності квартиру у Рівному.

У відповіді на запит нам не повідомили, ким саме є Марія Тарасу Прислупському, і відмовилися організувати з ним зустріч, щоб отримати відповіді на всі запитання. 

Але підтвердили, що Тарас Прислупський, справді, мав у власності приміщення на вулиці Небесної Сотні, 15:

Тож, виходить, він подарував це приміщення Марії Прислупській. Але як говориться у відповіді поліції на запит, не знає, чим займаються у приміщенні на Небесної Сотні, 15:

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook