Риба під сметанним соусом у духовці: Смачною вийде риба навіть дешевих видів (ФОТО)

Ідеальна страва до обіду чи вечері

Пропонуємо приготувати рибу у сметанному соусі, яка вийде дуже соковитою і ароматною. Таку рибку їстимуть навіть ті, хто не любить такий вид м’яса.

Для цієї страви треба мінімум популярних продуктів. Риба підійде будь-яка. Наприклад, хек, минтай чи аргентина.

Інгредієнти:

  • Риба – 500 г
  • Лимонний сік – 2 ст.л.
  • Сіль і спеції – на смак
  • Сметана – 4 ст. л.
  • Часник – 2 зубчики
  • Кріп – кілька гілочок
  • Гірчиця у зернах – 2 ч.л.

Важливо тушку обробити на філе і полити лимонним соком. Рибу посипати сіллю і спеціями. Потім таку заготовку потрібно покласти на лист, який застелений фольгою.

Готуємо сметанний соус. Для цього до сметании треба додати подрібненого кропу, часнику і гірчиці в зернах.

Всі компоненти необхідно добре перемішати, а потім соус, що вийшов, треба рівномірно розподілити по рибі.

Випікати частування слід пів години при 180 градусах. Завдяки соусу риба виходить дуже соковита, запашна.

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook