Ресторанний салат з трьома видами горішків (РЕЦЕПТ)

На новорічному столі повинні бути нові страви

Не «Олів'є» єдиним. Зараз є величезний вибір продуктів, тож потрібно вчитись готувати нові яскраві страви. 

Зокрема, можна спробувати салат, який готують в одному зі столичних ресторанів.

Інгредієнти:

  • грудка куряча відварена або запечена - 300 г;
  • горіхи: кешью, кедрові й арахіс - разом 50 г;
  • насіння підсмаженого кунжуту;
  • 1 - солодкий перець;
  • 1 - зубчик часнику;
  • лимон, або бальзамічний соус;
  • 1 пачка - міксу салатів.

Куряче філе нарізати маленькими пластинами. Перець нарізати кубиками, часник подрібнити.

Горішки обсмажити на сухій сковороді, потім на оливковій олії обсмажити часник.

На зелень викласти курку, перець, додати олію, у якій смажився часник, збризнути усе це лимонним соком і посипати горішками та кунжутом.

Джерело: hochu.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook