Ресторанний салат, який вдома виходить ще смачнішим: рецепт із чотирьох складових

Дуже простий салат з неперевершеним смаком

Якщо вам набридли традиційні салати, які ви готуєте вже багато років поспіль, пропонуємо спробувати щось новеньке. Наприклад, салат із бужениною, для якого потрібно лише 4 основні складові.

Інгредієнти:

  • Огірки свіжі
  • Буженина
  • Сир твердий
  • Яйця

Для заправки:

  • Кріп
  • Часник
  • Майонез
  • Сіль, перець

Свіжі огірки нарізаємо тонкою соломкою. Так само нарізаємо буженину. Вона може бути з курячого м’яса або свинячого, як вам більше до вподоби. Щоправда, з курячим салат виходить трішки «легшим» на смак і більш ніжним. Сир натираємо на середній терці. Яйця відварюємо, очищаємо і теж натираємо, тільки на великій терці, або ж нарізаємо соломкою, як огірок та буженину.

Дрібно нарізаємо кріп і вичавлюємо прямо в салатницю з усіма іншими компонентами часник.

Додаємо майонез і гарно все перемішуємо.

Важливо, щоб салат складався з більш-менш однакових за розміром та формою інгредієнтів — так він і виглядає, і смакує значно краще.

Джерело: Скарбничка рецептів

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook