Рецепт тих самих оладок з кабачків: смачні та ніжні, ніхто не встоїть

Так просто! Варто приготувати, поки є кабачки

Це найпростіший – і найкращий рецепт оладок з кабачків.

Вони завжди виходять м’якими та дуже ніжними. 

Нам знадобиться:

Один великий кабачок, 2 яйця, 3 стл. л. борошна, 1 ч. л. розпушувача.

До смаку: сіль, кріп, часник, чорний перець.

Покроковий рецепт приготування:

Кабачок очищаємо і натираємо на великій тертці. Перекладаємо в друшляк, солимо і перемішуємо.

Залишаємо на 5 хвилин, щоб кабачки виділили сік. Добре віджимаємо кабачки. В масу додаємо яйця, нарізану зелень кропу, часник та чорний мелений перець. Вмішуємо борошно і розпушувач.

Тісто для кабачкових оладок готове

На сковороду наливаємо олію, розігріваємо і за допомогою столової ложки викладаємо майбутні оладки.

Смажимо на середньому вогні до золотистого кольору. Оладки добре тримають форму і легко перевертаються.

Готові оладки викладаємо на паперовий рушник - щоб всоталась зайва олія.

Джерело: Школа Життя

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook