Рецепт салату, якого точно не залишиться на столі: три інгредієнти – і страва готова

Вам знадобляться звичайні продукти

Маючи гарний шматок свинини, ви можете приготувати смачний і ситний салат. Він навіть може замінити основну страву і чудово підійде для святкового столу.

Інгредієнти:

  • свинина – 350 г;
  • соняшникова олія – 100 мл;
  • морква – 650 г;
  • сіль — 1,5 ч. л.;
  • цибуля ріпчаста — 3 шт.;
  • оцет 70% — 2 ч. л.;
  • вода – 200 мл;
  • мелена паприка та чорний мелений перець – на смак.

Варимо м’ясо на середньому вогні до готовності. Не солимо. Коли воно охолоне, нарізаємо його поперек волокон тонкою соломкою.

У воду виливаємо оцет, змішуємо. Заливаємо оцтовим розчином подрібнене м’ясо, залишаємо на пів години маринуватися.

Відварюємо моркву, подрібнюємо на великій тертці, цибулю нарізаємо півкільцями.

У мисці змішуємо моркву, цибулю і викладаємо м’ясо. Шар свинини потім за потреби можна підсолити.

У сотейнику розігріваємо олію і заливаємо нею м’ясо. Перемішайте салат і дайте настоятися ніч.

Джерело: Телеграф

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook