Рецепт пишного і пористого тіста: Що треба додати до борошна, щоб оладки не опадали

Оладки на сніданок – це завжди хороша ідея

І дорослі, і малеча дуже полюбляють оладки. Вони, особливо з варенням, виходять дуже смачними.

Авторка українського кулінарного YouTube-блогу «Будні майстра» в новому ролику розповіла, як приготувати оладки.

Інгредієнти:

  • 200 г - кефіру жирністю 2,5%;
  • 200 г - борошна;
  • 1 - яйце;
  • 1 ст. л. - цукру;
  • дрібка - солі;
  • 1 ст. л. - олії;
  • 0,5 ч. л. - соди;
  • ванілін - за бажанням.

У миску додайте яйце, цукор і кефір. Влийте олію і перемішайте.

До борошна додайте соду і просійте. Саме це дозволить утримувати пишність оладок.

Додайте борошно й соду в рідку основу, перемішайте.

Накрийте тісто харчовою плівкою і залиште, щоб «відпочило», на 15 хвилин.

Обсмажте оладки на олії з двох боків під кришкою до рум'яного кольору.

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook