Рататуй у мультиварці (РЕЦЕПТ)

Легко і недорого

Рататуй - досить просте блюдо з овочів. Будь-яка господиня зможе приготувати цю страву, адже нічого хитрого в ньому немає, а баклажани, кабачки і томати доступні за ціною.

Інгредієнти

  • Кабачок 1 шт.
  • Баклажан 1 шт.
  • Помідор 4 шт.
  • Перець болгарський червоний 1 шт.
  • Цибуля 1 шт.
  • Томатна паста 1 ст. л.
  • Сіль 1 ч.л.
  • Цукор 1 ч.л.
  • Прованські трави 1 ч.л.
  • Оливкова олія 1 ст.л
  • Зелень.

Тонкими кільцями нарізаємо баклажан і посипаємо сіллю, залишаємо на 20 хвилин, щоб вийшла гіркота. Ріжемо кабачок і 2 помідори.

Готуємо соус.

Свіжий перець і цибулю нарізаємо дрібними кубиками. Включаємо мультиварку на режим «Смаження». Додаємо олію і кидаємо овочі в розігріту мультиварку на 2 хв. Додаємо дрібно порізані помідори, з яких зняли шкірку. Тушкуємо 15 хвилин. Потім додаємо 1 ст. л. томатної пасти, пряні трави, сіль, і цукор.

Баклажани промиваємо від солі. Формуємо стопочки кабачок-баклажан-помідор, а потім складаємо у мультиварку. Заливаємо овочі соусом і готуємо у режимі «Тушкування» 1 годину.

Готову страву викладаємо на тарілку і посипаємо зеленню.

Джерело -  OBOZREVATEL

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook