«Прозрачный гонщик» в Рівному довів жінку до госпіталізації

Щоправда, лише жартома

Благодійний концерт за участі відомих гумористичних колективів «Отдыхаем вместе» та «Прозрачный гонщик» у Рівному, хоч аншлагу й не зібрав, але присутню публіку задовольнив.

Колектив «Отдыхаем вместе» родом із Хмельницького. Розповідають, що саме в нашому місті відбувся їх дебют – перший в історії команди виступ. Тому рівненська публіка для артистів вже майже рідна.

У той же час, актор популярних команд «Прозрачный гонщик» та «Сахара не надо» Марк Куцевалов потішив публіку своїм «не форматним» виступом.

Зокрема, для однієї з мініатюр він вибрав із залу жінку, розмову з якою обіграв в рамках міні-шоу «Вечерний Марк». Діалоги між героями були чистою імпровізацією, і навіть після завершення концерту він не переставав жартувати, розповідаючи, ніби через його виступ жінку забрали до лікарні. Далі пряма мова:

Єлизавету щойно відвезли в якусь поліклініку, і я зараз трохи переживаю, серце б’ється. Я не знаю, що з нею станеться. Там був її чоловік, йому не зовсім сподобалося, що було сказано на сцені. Я усвідомлюю, що перегнув палицю. Можливо він буде подавати в суд. Я вляпався, і я цим не зовсім задоволений, але я розумію, що це життя, і мені доведеться наймати адвоката

Концерт в Рівному пройшов рамках туру вищезгаданих команд Рівненською областю. Виступатимуть колективи в містах Рівненщини ще до 7 вересня.

На сайті Радіо Трек чекайте ексклюзивний фоторепортаж з закуллісся концерту.

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook