Просто залийте молоком. Як приготувати ресторанний шедевр з найдешевшого м'яса (ФОТО)

Курячі гомілки виходять неймовірно смачними, а м’ясо дуже ніжне та соковите!

Курятина - один із найпопулярніших видів м'яса. Вони поживна і дешевша, ніж, до прикладу, червоне м'ясо.

Існує багато способів її приготування. Але є один секретний трюк, як готувати її так, щоб м'ясо залишалось завжди ніжним та соковитим.

Нам знадобиться:

  • 1 кг гомілок
  • 200 мл молока
  • 200 мл води
  • 2 яйця
  • 4 ст. л борошна

Зі спецій рекомендуємо сіль, чорний мелений перець та червоний гострий перець. 

Приготування:

Курячі гомілки слід ретельно вимити та обсушити паперовими рушниками.

Викладіть гомілки в глибоку сковороду, залийте в рівних пропорціях молоком з водою.

На свій смак приправте сіллю і чорним перцем. Накрийте кришкою і залиште тушкуватися на 20 хвилин.

Поки м'ясо тушкується в молоці, збийте яйця виделкою. Борошно змішайте з сіллю, чорним перцем і гострим червоним перцем.

Зніміть курячі гомілки з плити, дайте їм трішки охолонути.

Кожну гомілку почергово вмочіть в яєчну масу і обваляйте в борошні.

Налийте на сковороду трохи олії і обсмажте м'ясо з усіх сторін до апетитної золотистої скоринки.

Цей рецепт певною мірою універсальний. Його можна подавати з будь-яким гарніром і соусом, що вам подобається.

До того ж, цей спосіб приготування підходить для різних частин курки - м'ясо все одно залишиться соковитим і ніжним!

Смачного!

Джерело: Гола Правда

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook