Просто залийте молоком. Як приготувати ресторанний шедевр з найдешевшого м'яса (ФОТО)
Курячі гомілки виходять неймовірно смачними, а м’ясо дуже ніжне та соковите!
Курятина - один із найпопулярніших видів м'яса. Вони поживна і дешевша, ніж, до прикладу, червоне м'ясо.
Існує багато способів її приготування. Але є один секретний трюк, як готувати її так, щоб м'ясо залишалось завжди ніжним та соковитим.
Нам знадобиться:
- 1 кг гомілок
- 200 мл молока
- 200 мл води
- 2 яйця
- 4 ст. л борошна
Зі спецій рекомендуємо сіль, чорний мелений перець та червоний гострий перець.
Приготування:
Курячі гомілки слід ретельно вимити та обсушити паперовими рушниками.
Викладіть гомілки в глибоку сковороду, залийте в рівних пропорціях молоком з водою.
На свій смак приправте сіллю і чорним перцем. Накрийте кришкою і залиште тушкуватися на 20 хвилин.
Поки м'ясо тушкується в молоці, збийте яйця виделкою. Борошно змішайте з сіллю, чорним перцем і гострим червоним перцем.
Зніміть курячі гомілки з плити, дайте їм трішки охолонути.
Кожну гомілку почергово вмочіть в яєчну масу і обваляйте в борошні.
Налийте на сковороду трохи олії і обсмажте м'ясо з усіх сторін до апетитної золотистої скоринки.
Цей рецепт певною мірою універсальний. Його можна подавати з будь-яким гарніром і соусом, що вам подобається.
До того ж, цей спосіб приготування підходить для різних частин курки - м'ясо все одно залишиться соковитим і ніжним!
Смачного!
Джерело: Гола Правда
Радіо Трек: НОВИНИ