Просто тане в роті: молода картопля у соєво-медовій глазурі із часником

Пікантна картопля по-новому

Картоплю багато людей люблять у будь-якому вигляді. Не важливо – пюре, у шкірці чи запеченою. Головне – картоплю. Саме для таких фанатів картоплі пропонуємо рецепт пікантної картоплі, яка приємно здивує навіть гостей. Рецепт надзвичайно бюджетний, але при цьому має ресторанний смак.

Інгредієнти:

  • Картопля молода – 500 г
  • Соус соєвий – 3 ст. л.
  • Олія оливкова – 3 ст. л.
  • Мед – 3 ст. л.
  • Часник, зубчики – 1 шт.
  • Кунжут білий – 1 ст. л.

Промийте молоду картоплю від бруду і просушіть у друшляку. Чистити не потрібно. У сковорідці на середньому вогні розігрійте олію і викладіть картоплю в один шар. Обсмажуйте під кришкою 20 хвилин.

Кожні 5 хвилин струшуйте сковороду, щоб картопля готувалася рівномірно. Змішайте соєвий соус, мед, вичавіть часник і полийте цією сумішшю картоплю прямо у сковороді, не знімаючи з вогню. Готуйте ще 4-5 хвилин, постійно помішуючи, поки соус не загусне, а бульба не отримає блискучу коричневу скоринку.

Зніміть сковороду з вогню, посипте картоплю кунжутом, добре перемішайте і викладіть на тарілку. Смачного!

Ця картопля матиме цікаві азійські нотки та чудово смакуватиме з малосольними огірками.

Смачного!

Джерело: shuba

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook