Смачні булочки з корицею від Ектора Хіменес-Браво (РЕЦЕПТ)

Рецепт простий навіть для тих, у кого не складається з випічкою

Суддя "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом сіннабонів.

Сіннабони – це булочки з крем-сиром та корицею. Таку випічку ваші близькі оцінять.

Інгредієнти:

250 мл - молока

2 яйця - кімнатної температури

75 г - вершкового масла кімнатної температури

520-600 г - борошна

100 г - цукру

½ ч.л. - солі

1 пакет - сухих дріжджів (7 грам)

Начинка:

200 г - коричневого цукру

3 ст.л. - меленої кориці

75 г - м’якого вершкового масла

Глазур (фростінг):

110 г - м’якого крем-сиру

55 г - м’якого вершкового масла

180 г - цукрової пудри

½ ч.л. - ванільного екстракту

1/8 ч.л. - солі

Нагрійте молоко до температури 30-35 градусів, додайте дріжджі, не перемішуйте.

Змішайте міксером у великій мисці вершкове масло, цукор, сіль, яйця, додайте суміш дріжджів, перемішайте. Потім додайте борошно. Вимішайте тісто 10 хвилин руками або 5 хвилин на середній швидкості у комбайні.
Збризніть олією тісто та дайте відпочити, накривши плівкою, у теплому місці.

Готуємо начинку.

У невеликій мисці змішайте цукор і корицю. 

Розкачайте тісто у вигляді прямокутника розміром 45 на 55 см, намастіть 75 грамів розтопленого вершкового масла і додайте суміш кориці і коричневого цукру. Зробіть рулет і наріжте на 12 булочок. Викладіть у форму, змащену маслом, що намащена маслом, та накрийте харчовою плівкою. Дайте булочкам «вирости» у теплому місці протягом 45 хвилин.

Випікайте сіннабони при температурі 200 градусів 15 хвилин.

Поки булочки випікаються зробіть глазур (фростінг). Змішайте крем-сир, вершкове масло, цукрову пудру, ваніль та сіль.
Дайте сіннабонам охолонути 10-15 хвилин та змастіть їх глазур'ю.

Смачного!

Джерело - lady.tochka.net

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook