Продовжує молодість та береже серце: обов’язковий продукт у раціоні людей, яким за 50 років

Завчасне введення цього продукту в раціон може убезпечити від багатьох хвороб

Людям, старшим за 50 років, необхідно підтримувати своє здоров'я і за допомогою правильного харчування зокрема. Якщо включити цей продукт до раціону, то вдасться запобігти багатьом хворобам.

Саме риба має регулярно з'являтися на столі людей, яким за 50 років.

Людям після 50 років потрібно їсти рибу, тому що в цьому віці необхідно більше білка для підтримки м'язової маси та сили, оскільки відбувається її природне зниження. Це допомагає продовжити молодість організму і бути енергійнішими, — пояснюють дієтологи.

Завдяки вмісту омега-3 жирних кислот риба підтримує здоров'я серцево-судинної системи та знижує ризик хвороб. Риба оберігає від деменції та хвороби Альцгеймера.

Також вживання риби зміцнює кістки та допомагає запобігти остеопорозу, підвищує імунітет, підтримує роботу щитоподібної залози. А ще вона набагато краще засвоюється, ніж курка чи яловичина, оскільки містить менше недрібних волокон.

Повідомлення про здоров'я мають суто рекомендаційний характер. У випадку виникнення проблем - звертайтеся до лікаря. Не займайтесь самолікуванням.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook