Про це знають одиниці: Чому не можна смажити котлети одразу після приготування фаршу
Простий секрет страви
Сьогодні кожна господиня має свій фірмовий рецепт котлет. Існує чимало секретів, які допоможуть зробити її смачною, ніжною та соковитою. Один з них – не варто смажити котлети одразу після приготування фаршу.
Чому ж фаршу треба відпочити?
Пауза перед смаженням котлет важлива, кажуть досвідчені кухарі та радять після приготування фаршу поставити його до холодильника хоча б на пів години.
- По-перше, всі його компоненти добре поєднаються.
- По-друге, фарш матиме щільнішу текстуру, завдяки якій котлети триматимуть форму.
- По-третє, холод чудово діє на м'ясо і воно стає ніжнішим.
Якщо дотриматися цих простих порад, котлети будуть соковитими, м'якими і гарно триматимуть форму.
Джерело: tsn
Радіо Трек: НОВИНИ