Про це знають одиниці: Чому не можна смажити котлети одразу після приготування фаршу

Простий секрет страви

Сьогодні кожна господиня має свій фірмовий рецепт котлет. Існує чимало секретів, які допоможуть зробити її смачною, ніжною та соковитою. Один з них – не варто смажити котлети одразу після приготування фаршу.

Чому ж фаршу треба відпочити? 

Пауза перед смаженням котлет важлива, кажуть досвідчені кухарі та радять після приготування фаршу поставити його до холодильника хоча б на пів години.

  • По-перше, всі його компоненти добре поєднаються.
  • По-друге, фарш матиме щільнішу текстуру, завдяки якій котлети триматимуть форму.
  • По-третє, холод чудово діє на м'ясо і воно стає ніжнішим.

Якщо дотриматися цих простих порад, котлети будуть соковитими, м'якими і гарно триматимуть форму.

Джерело: tsn

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублено рюкзак із документами

Загублено рюкзак золотистого кольору на зупинці біля Сільпо біля автовокзалу. В ньому  документи, на прізвище Годунко, гроші та дитячі речі. Якщо хтось знайшов, повідомте за номером 0978401501.

Знайдено паспорт у Рівному

Вчора на проспекті Миру на переході біля "Фокстроту" було знайдено пластиковий паспорт України, на ім'я Мікаберідзе Максим Максимович 05.04. 2006 р.н, харківська прописка. Звертатись за телефоном 0979764361 - Богдан

У Рівному знайшли студентський квиток

У Рівному, 1 жовтня, на тротуарі, між Басів Кутом і Щасливим, знайшли студентський квиток. Він належить Січкару Григорію , студенту НУВГП.   Власника просимо звернутись за номером:  +380667642577 — Людмила

Більше оголошень