

Простий секрет страви
Сьогодні кожна господиня має свій фірмовий рецепт котлет. Існує чимало секретів, які допоможуть зробити її смачною, ніжною та соковитою. Один з них – не варто смажити котлети одразу після приготування фаршу.
Пауза перед смаженням котлет важлива, кажуть досвідчені кухарі та радять після приготування фаршу поставити його до холодильника хоча б на пів години.
Якщо дотриматися цих простих порад, котлети будуть соковитими, м'якими і гарно триматимуть форму.
Джерело: tsn
Радіо Трек: НОВИНИ
Стосується усіх, хто є клієнтом Приват Банку: повідомили про важливі зміни
Їхні слова стають пророчими: 5 знаків Зодіаку, які бачать більше за інших
Цікаві зустрічі – Близнюкам, день трансформацій – Скорпіонам: 26 березня
Тепер головне - фото виставити: батьки критикують проведення зайвих заходів у школах
Цю схему часто використовують в обмінниках: на що звернути увагу, коли міняєте валюту
1 пачка грінок і закуска на столі: рецепт смачної страви за 3 хвилини
Прослуховують телефони чи ні: фахівці пояснили, чому під час розмови чути відлуння
Вона – все: як зрозуміти, що пральна машина відслужила свій термін і скоро зламається
Бомба рецепт: шикарний салат із трьох інгредієнтів - дуже бюджетна страва
«Рідке золото»: кухарі пояснили, чому не треба зливати воду з-під макаронів
У Рівному поряд з кафе "Fortissimo" знайдено пенсійне посвідчення, на ім'я Ремізова Віра Олексіївна За деталями звертайтесь за номером: +380964330774
У Рівному шукають вівчарку по кличці Луна. Зелений ошийник, зникла в районі Боярки 5 лютого. Номери власників: 0969732925
Біля магазина «Копійка» на розі вулиць Грушевського та Гайдамацької (колишня Струтинської) знайшли ключі. Телефонувати за номером: 0689097415