Приготуйте кабачок так — і ви забудете про інші способи: простий рецепт зі сметаною та сиром

Найкраще серед «кабачкового меню»

Кабачки — овоч, який можна їсти у будь-якому вигляді. Господині готують їх у різних формах та за різними технологіями. Але є один 100% спосіб, за якими кабачки виходять просто неймовірними.

Інгредієнти:

  • кабачки – 2 штуки;
  • сметана – 2 столові ложки;
  • сир – 100 грамів;
  • зелень (кріп, петрушка), сіль, перець — на свій смак.

Кабачки наріжте тонкими кружальцями. Розігрійте сковороду на середньому вогні та додайте трохи олії. Викладіть кабачки на сковороду та обсмажте їх до золотистого кольору з обох боків.

Перекладіть обсмажені кабачки у форму для запікання.

В окремій мисці змішайте сметану, сир, зелень та сіль із перцем до смаку. Полийте цією сумішшю кабачки.

Запікайте кабачки в духовці при температурі 180 градусів Цельсія приблизно 15-20 хвилин, поки|доки| сир не розплавиться і стане золотистим.

До столу подавати гарячим, посипавши свіжою зеленню.

Смачного!

Джерело: showbiz.today

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook