Приготувати ідеальні млинці дуже просто. Клопотенко назвав три секрети (РЕЦЕПТ)
Щоб млинці завжди вдавалися
Приготувати ідеально смачні, ароматні, тоненькі млинці – мрія кожного, хто береться за цю справу. Щоб тісто не було з грудочками, а млинці – не розлазилися на сковорідці, варто застосовувати всього три правила. Про них розповів відомий український шеф-кухар Євген Клопотенко.
ТОП-3 правила у приготуванні млинців:
- молоко - 340 мл
- борошно - 130 г
- яйця - 2 шт.
- цукор - для гарного кольору
Інгредієнти:
- борошно – 130 г
- яйця – 2 шт.
- молоко – 240 мл
- сіль – дрібка
- цукор – 1-2 ст. л.
Приготування:
У миску налийте молоко, додайте просіяне борошно, яйця, цукор, сіль і все ретельно перемішайте. Готове тісто процідіть через сито і приступайте до смажіння.
Для цього добре розігрійте сковороду, налийте олію, а в центр налийте трохи тіста, розподіляйте його по всій поверхні, нахиляючи сковорідку з боку в бік. Випікайте 1 хв, а тоді переверніть на іншу сторону й випікайте ще протягом хвилини.
Радіо Трек: НОВИНИ