Приготувати ідеальні млинці дуже просто. Клопотенко назвав три секрети (РЕЦЕПТ)

Щоб млинці завжди вдавалися

Приготувати ідеально смачні, ароматні, тоненькі млинці – мрія кожного, хто береться за цю справу. Щоб тісто не було з грудочками, а млинці – не розлазилися на сковорідці, варто застосовувати всього три правила. Про них розповів відомий український шеф-кухар Євген Клопотенко.

ТОП-3 правила у приготуванні млинців:

Правильні пропорції:

  • молоко - 340 мл
  • борошно - 130 г
  • яйця - 2 шт.
  • цукор - для гарного кольору

Перед смаженням обов'язково процідіть тісто через сито

Правильно починати смажити млинці на дуже гарячій (добре розігрітій сковорідці), а коли вже налили тісто – вогонь варто зменшити.

Інгредієнти:

  • борошно – 130 г
  • яйця – 2 шт.
  • молоко – 240 мл
  • сіль – дрібка
  • цукор – 1-2 ст. л.

Приготування:

У миску налийте молоко, додайте просіяне борошно, яйця, цукор, сіль і все ретельно перемішайте. Готове тісто процідіть через сито і приступайте до смажіння.

Для цього добре розігрійте сковороду, налийте олію, а в центр налийте трохи тіста, розподіляйте його по всій поверхні, нахиляючи сковорідку з боку в бік. Випікайте 1 хв, а тоді переверніть на іншу сторону й випікайте ще протягом хвилини.

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook