Прагматична молодь Рівненщини обирає практику замість волонтерства

Молодих людей переважно хвилює працевлаштування і достойна зарплата

Про це днями заявила працівниця управління молоді і спорту Рівненської ОДА Наталія Чигир, повідомляє обласна адміністрація.  За словами чиновниці, аби створити модель сучасної молодої людини, в області проанкетували майже пів тисячі осіб:

За результатами опитування можна сказати, що нині молодь дуже прагматична. Вона хоче жити в умовах стабільної ситуації в країні, працевлаштування та отримання достойної заробітної плати. Тому й не дивно, що зараз найбільше хлопців і дівчат хвилює економіка та соціальний захист. Це люди дії, тому замість волонтерства, переважно вони хочуть займатися практичною діяльністю.

Результати опитування свідчать, що владі необхідно звернути увагу на такі молодіжні проблеми, як працевлаштування, популяризація здорового способу життя, профілактика злочинності та насильства, виховання сімейних цінностей, патріотичне виховання і формування громадської позиції.

Тож саме ці пріоритети слід врахувати громадським організаціям під час написання власних проєктів і подання їх на конкурс у 2020 році, впевнені у профільному управлінні.

Нагадаємо, що на Рівненщині діє програма підтримки молоді на 2016-2020 роки. З початку цього року вдалося втілити понад 30 проєктів, у яких взяли участь близько 17 тисяч молодих людей з усієї області.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook