Водій авта заблокував пожежникам виїзд на виклик

Чоловік приїхав на продуктовий ринок

Сьогодні у Рівному водій «Volkswagen» заблокував рятувальникам виїзд із пожежної частини. Вони саме намагалися виїхати на виклик у житловий будинок на вулиці Мірющенка.

Через припаркований біля пожежної частини автомобіль працівникам Служби порятунку замість 30 секунд знадобилося аж 5 хвилин, аби виїхати на місце виклику. Деталі розповідає начальник прес-служби ДСНС у Рівненській області Віктор Козак:

- Водія в транспортному засобі не було. Для того, щоб виїхати через сусідні ворота, вогнеборцям довелося маневрувати та декілька разів розвернутися в гаражі. Загалом, виїзд пожежного автомобіля затримався на 5 хвилин.

На щастя, цей виклик виявився неправдивим – через сімейний конфлікт на побутовому ґрунті жінка зателефонувала на «101» і повідомила про уявну пожежу в її квартирі. 

Правоохоронці з’ясували, що автомобіль «Volkswagen Caddy» належить мешканцю Здолбунова. Чоловік приїхав в Рівне на продуктовий ринок і не знайшов кращого місця для парковки, як перед воротами пожежної частини. Водію загрожує штраф у розмірі 255 гривень.

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook