Потап сказав, що не знає, хто така Тіна Кароль і викривив її ім’я: співачка відреагувала (ВІДЕО)

Назріває зірковий скандал?

У Києві заваршується грандіозний фестиваль Atlas Weekend.

В один з днів на його сцені зійшлися MOZGI (у складі яких виступає Потап) та Тіна Кароль. Тіна закривала концерт і влаштувала грандіозне шоу.

Перед цим у гурту MOZGI поцікавилися, як вони поставилися до того, що саме Тіна стала хедлайнером музичного фестивалю Atlas Weekend, а не вони. Ті вирішилися відбутися жартом передає Сьогодні.

Хедлайнер – це дуже популярний артист, виступ якого зазвичай чекають всі гості фестивалю. Як правило, виступає він в самому кінці, після всіх інших учасників.

Тож у гурту MOZGI, в складі якої виступає продюсер і автор пісень Потап, за лаштунками фестивалю взяли інтерв’ю, в якому поцікавилися, як музиканти ставляться до того, що не вони стали хедлайнерами фестивалю.

«Ми ніколи не буваємо майже хедлайнерами», – сказав Потап. 

«А Тіна Кароль?», – відповів журналіст видання muzvar.com.ua.

«Ми не знаємо, хто це. Ми не знаємо трек-лист. Нам все одно, коли ми виступаємо – перші, останні, середні», – парирував продюсер.

Невдалий жарт Потапа підтримали колеги з гурту Mozgi – Позитив, дядя Вадя, Ед.

Хлопці вдали, що вперше чують про Тіну Кароль й стали перекручувати ім'я співачки та римувати з «карантином», «Буратіно», «Кароль Тіна».

«Буратіно? Кроль… Карольтіна? Будемо виступати після карантину», – пожартували учасники гурту.

Відповідь артистів обурила шанувальників Тіни, які розмістили в фан-акаунті відео і підписали: «Назва гурту – повна протилежність дійсності»

На це вже встигла відреагувати й сама Кароль, розмістивши в Instagram stories фрагмент інтерв’ю і лаконічно підписавши його: «Амнезія?»

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook