Потап сказав, що не знає, хто така Тіна Кароль і викривив її ім’я: співачка відреагувала (ВІДЕО)

Назріває зірковий скандал?

У Києві заваршується грандіозний фестиваль Atlas Weekend.

В один з днів на його сцені зійшлися MOZGI (у складі яких виступає Потап) та Тіна Кароль. Тіна закривала концерт і влаштувала грандіозне шоу.

Перед цим у гурту MOZGI поцікавилися, як вони поставилися до того, що саме Тіна стала хедлайнером музичного фестивалю Atlas Weekend, а не вони. Ті вирішилися відбутися жартом передає Сьогодні.

Хедлайнер – це дуже популярний артист, виступ якого зазвичай чекають всі гості фестивалю. Як правило, виступає він в самому кінці, після всіх інших учасників.

Тож у гурту MOZGI, в складі якої виступає продюсер і автор пісень Потап, за лаштунками фестивалю взяли інтерв’ю, в якому поцікавилися, як музиканти ставляться до того, що не вони стали хедлайнерами фестивалю.

«Ми ніколи не буваємо майже хедлайнерами», – сказав Потап. 

«А Тіна Кароль?», – відповів журналіст видання muzvar.com.ua.

«Ми не знаємо, хто це. Ми не знаємо трек-лист. Нам все одно, коли ми виступаємо – перші, останні, середні», – парирував продюсер.

Невдалий жарт Потапа підтримали колеги з гурту Mozgi – Позитив, дядя Вадя, Ед.

Хлопці вдали, що вперше чують про Тіну Кароль й стали перекручувати ім'я співачки та римувати з «карантином», «Буратіно», «Кароль Тіна».

«Буратіно? Кроль… Карольтіна? Будемо виступати після карантину», – пожартували учасники гурту.

Відповідь артистів обурила шанувальників Тіни, які розмістили в фан-акаунті відео і підписали: «Назва гурту – повна протилежність дійсності»

На це вже встигла відреагувати й сама Кароль, розмістивши в Instagram stories фрагмент інтерв’ю і лаконічно підписавши його: «Амнезія?»

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень