Посмажте кабачки в пивному клярі – і від компліментів відбою не буде: рецепт найкращої закуски

Таких кабачків ви ще не їли

Кабачки з’являються на ринках України. Ціна вже доволі доступна, тож можна потішити свою родину та гостей смачною стравою. Приготуйте кабачки у пивному клярі й у вас всі проситимуть рецепт, пише Телеграф.

Саме пивний кляр додасть страві хрустинки, легкості та приголомшливого смаку.

Інгредієнти:

  • кабачок — 1 шт.;
  • яйця — 1 шт.;
  • борошно пшеничне — 140 г;
  • пиво — 150 мл;
  • олія соняшникова — 40 мл;
  • часник сушений — 5 г;
  • сіль, перець чорний мелений — на смак.

Кабачок помийте, обсушіть і наріжте кружальцями шириною 1 см. Посоліть, поперчіть і посипте сухим часником з двох боків.

Для кляру змішайте 100 г борошна, яйця, сіль та поступово вливайте пиво, весь час перемішуючи. Маса має бути однорідною.

Решту борошна насипте в тарілочку, обвалюйте в ній кружечки кабачків, потім занурюйте в кляр. Розігрійте сковороду з олією і обсмажте кабачки з двох боків до золотистого кольору десь по 3 хвилини з кожного боку.

Викладіть на паперовий рушник, щоб він увібрав зайвий жир і подавайте теплими.

Смачного!

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook