Поруч з ними - начувайтеся. Три знаки Зодіаку, яким не можна вірити

У них є свій «скелет у шафі» на кожен випадок життя

ТЕРЕЗИ

Терези – відомі інтригани, які за своєю природою ніколи не договорюють до кінця, оточуючи себе таємницями. При цьому вони велелюбні і схильні до незаконного збагачення, а значить, з юних років знають що таке лукавство та спритність. 

З віком, вчаться майстерно брехати, викрити їх не можуть навіть найрідніші. Аналогічну поведінку мають на роботі.

Щоб самому не працювати фізично, вони маніпулюють іншими, і за допомогою брехні змушують інших працювати.

Серед Терезів багато відомих політиків, адвокатів та аферистів.

БЛИЗНЯТА

Пристрасть до обміну у Близнят в крові. Вони легко можуть маніпулювати близькими заради своєї вигоди, з легкістю завойовують свідомість потрібної людини та змушують її сумніватися навіть у тому, що вони бачили на власні очі.

Близнята вміють чудово стримувати емоції, а значить, за виразом їх обличчя та жестами не можна здогадатися про брехню.

Понад те, представники цього знака – люди обережні, які мають заздалегідь підготовлене і цілком логічне виправдання, отже не повірити їм просто не можна. 

РИБИ

Риби - справжні майстри з плетіння інтриг. З неймовірною легкістю їм вдається створити справжню ілюзію, в яку вірять усі, на кого спрямований обман Риб. 

Це дуже небезпечні особистості, яким нічого не варто зіштовхнути лобами двох людей і при цьому непоміченими залишитись осторонь.

Риби рідко брешуть для збагачення та своєї вигоди. Найчастіше брехню використовують  для прикриття своїх особистих пригод.

Мало того, Риби самі починають вірити у свій обман, а тому дуже часто щиро не можуть сказати, що правда, а що брехня. Саме тому викрити їх у брехні практично неможливо.

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook