Поліція не віддає лайно для експериментів священнику з Рівненщини. Це - речовий доказ

У Києві воно уже два роки. Зберігається у відділку поліції

У 2019 році у Києві відбувався ЛГБТ-парад. Неподалік на острові Жуків поліція затримала групу молодиків, які зливали у презервативи та бочки відходи з біотуалетів.

Виглядає все так, наче молодики збиралися таким чином висловити занепокоєння парадом. Принаймні поліція затримала їх, підозрюючи у злому умислі. 

Як згодом з`ясувалося, злого умислу не було. Одним з організаторів зливу відходів у презервативи та бочки стала духовна людина з Рівненщини. Священник церкви «Нове життя» Анатолій Полюхович запевнив Радіо Трек, що лайно заготовляли для його особистих потреб.

Експерименту з удобрюванням городів. Мовляв, він фермер, а біотуалетів з добривами в його Зарічному – немає. Зате є у Рівному. Але так уже сталося, що суто випадково машина, яка може доставити бажану Полюховичем речовину до Зарічного, опинилася у Києві. Там 8 хлопців із Зарічного зливали екскременти в дитячі кульки, а не презервативи. Заготовляли добриво. А паралельно вирішили ще мирно попротестувати проти параду. 

Тож священник переконує, що «гостинці» зі столиці молодики-помічники везли на його фермерське господарство в обділене біотуалетами Зарічне.

На жаль, віз і досі там. Точніше лайно досі перебуває у Києві в презервативах і бочках. Воно стоїть у відділку поліції як речовий доказ, доки триває слідство, пише видання «Лівий берег». Нині кримінальне провадження передали до суду.

Тож невідомо, чи отримає Анатолій Полюхович:

  • 15 пакетів з презервативами з речовиною мутнуватно-жовтого кольору з різким запахом;
  • три пластикові бочки ємністю 55 літри з речовиною мутнуватно-жовтого кольору з різким запахом;
  • 2 оприскувачі ємністю 5 літрів з речовиною мутнуватно жовтого кольору з різким запахом.

Під час досудового розслідування та до моменту дозволу судом утилізувати ці речові докази заборонено, вони зберігаються у Голосіївському управлінні поліції. 

Як пише «LB», в поліції у 2019 році повідомляли, що на акцію проти Маршу рівності в Києві планували пронести 200 наповнених екскрементами презервативів, щоб закидати ними учасників Маршу і співробітників поліції. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook