Після 45 років зась: п'ять нот, які треба з віком уникати у парфумах 

Вони реально недоречні 

Акватика 

Прохолодні акватичні ноти найчастіше демонструють весь запал юності, динамічність і рух. Коли образ складений настільки недбало, що це навіть чарівно. Для доглянутої жінки, такий запальний аромат - зайве.

Зефір та льодяники 

Гурманіка буває різною. Краще обрати запах гіркого шоколаду та бальзамічної ванілі. А от зефір і льодяники краще минути стороною.

Ягідні компоти 

Ягід у парфумерії дуже багато, але фруктові компоти та моноаромати краще забути. Краще обирати складні фруктово-ягідні композиції, які гармонійно впишуть в образ, і зможуть підкреслити вивірений стиль.

Кокос

Це звісно чудово пасує літу, але загалом звучання кокоса затяжке. Кокос допустимий у містах для тіла, адже достатньо швидко вивітрюється, а от у концентрованих парфумах, жінкам 45+ краще його не використовувати. 

Пудрові ноти 

Раніше таких акордів у парфумах було дуже багато, через що й донині вони асоціюються з запахом мами чи бабусі. Насправді пудра буває різна, і все залежить від концентрації подібних акордів та навколишніх нот. Якщо звучання пудри в ароматі тонке та м'яке, боятися композиції не варто.

А от у випадках зі стійким пудровим шлейфом аромат може здаватися старомодним — і заразом додавати вік жінці, яка його носить.

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook