Пишні, як хмаринка: найпростіший спосіб приготувати смачні повітряні сирники (РЕЦЕПТ)

Ідеальне частування до чаю за 15 хв

Улюблений смаколик до чаю можна зробити ще смачнішим, якщо знати про деякі хитрощі. Наприклад, як зробити сирники дійсно пишними, ніжними та ароматними, використовуючи мінімум борошна

Інгредієнти:

  • сир сухий (жирністю 5% або 9%) – 500 г
  • банан – 1 шт.
  • борошно – 2-3 ст.л.
  • цукор – 1 ст. л.

Приготування:

Якщо ви все ж взяли не сухий сир, з нього треба віджати зайву вологу. Зробити це найпростіше за допомогою марлі.

Сир і банан подрібнюємо блендером до однорідної маси. Додаємо цукор і борошно.

Якщо тісто добре тримає форму, то вистачить і 1 ст.л. ложки борошна. Якщо ж воно виходить рідким і погано ліпиться, краще додати ще трохи (але будьте обережні з цим, додавайте потроху, аби не забити сирне тісто).

Після того, як добре вимішали тісто, присипаємо поверхню невеликою кількістю борошна і починаємо формувати сирнички

Обсмажувати їх найкраще на суміші вершкового масла та олії – до появи рум'яної скоринки. Це приблизно 3-4 хв з кожного боку на помірному вогні. Накривати кришкою сковорідку при цьому не обов’язково.

Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook