Пишні й ситні соковиті котлети без хліба: диво-рецепт улюбленої страви

Усе надзвичайно просто – дешеві інгредієнти й мінімум заморочок із приготуванням

Щоб приготувати пишні котлети, не обов'язково додавати до фаршу хліб, як ми це звикли робити. Є інший – набагато кращий варіант.

Інгредієнти:

  • м’ясний фарш (свинячий або курячий) — 500 г
  • цибуля — 2 шт.
  • яйця — 1 шт.
  • сухарі панірувальні — 3-4 ст.л.
  • сіль, перець — до смаку
  • крохмаль — 10 г

Приготування:

Головна умова для того, щоб ваші котлети вийшли смачними і пишними — це велика кількість цибулі Ви можете додати її не лише під час приготування страви, але й під час підготовки фаршу (пропустити цибулю через м’ясорубку).

Спершу треба подрібнити цибулю та змішати її з готовим фаршем. Солимо, перчимо і вибиваємо у м’ясну масу яйце. Усе це добре вимішуємо й додаємо крохмаль.

Саме крохмаль є найдешевшим та найпростішим інгредієнтом, який робить котлети більш пухкими. Для цієї задачі краще обрати кукурудзяний крохмаль. 

Після цього формуємо котлети та обвалюємо їх у панірувальних сухарях.

Обсмажуємо котлети на попередньо розігрітій сковорідці з олією.

Котлетки, до речі, краще робити невеличкими, щоб вони швидко обсмажувались і не були сирими всередині

Джерело: Сенсація

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook