Підприємців - на вулицю заради багатоповерхівки: у Рівному всьоме заговорили про знесення ринку

Ринку автозапчастин

Землю під авто ринком «Динамо» хочуть забрати під багатоповерхівку. Йдеться про територію на вулиці Корольова у Рівному.

Приватна компанія «Укравтотехпром» орендує у міста більше 0,6 га землі, на яких дрібні підприємці розміщують свої кіоски з автозапчастинами.

Однак зараз орендар просить міську раду змінити цільове призначення земельної ділянки, щоб на ній можна було збудувати багатоповерхівку.

До цього профільні комісії Рівнеради не погоджували таких прохань фірми.

А минулого тижня прохання всьоме розглядали на комісії міськради з питань міського господарства. В результаті члени комісії передали питання на розгляд сесії.

Голова комісії Назарій Поліщук не підтримує таке рішення, але пояснює, що відкладати це питання не можливо завжди:

Ми це питання гальмуємо вже десь сім місяців. Воно не може постійно залишатися у нас. Ми вже його залишали на до вивчення кілька разів. Все, що могли вивчили. Півтора місяці тому були на ринку із виїзним засіданням і нам підприємці сказали, що хочуть продовжувати свою підприємницьку діяльність.

За словами Назарія Поліщука, тут працює близько 200 підприємців. Куди їм доведеться переїжджати – невідомо.

Очікується, що це питання депутати міськради розглядатимуть на сесії міської ради. Наступне засідання заплановане на 21 червня, втім поки не відомо, чи це питання внесуть у порядок денний.

 

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook