Підприємців - на вулицю заради багатоповерхівки: у Рівному всьоме заговорили про знесення ринку

Ринку автозапчастин

Так нині виглядає ринок автозапчастин на Корольова у Рівному

Землю під авто ринком «Динамо» хочуть забрати під багатоповерхівку. Йдеться про територію на вулиці Корольова у Рівному.

Приватна компанія «Укравтотехпром» орендує у міста більше 0,6 га землі, на яких дрібні підприємці розміщують свої кіоски з автозапчастинами.

Таку ділянку просить у власність компанія «Укравтотехпром»

Однак зараз орендар просить міську раду змінити цільове призначення земельної ділянки, щоб на ній можна було збудувати багатоповерхівку.

До цього профільні комісії Рівнеради не погоджували таких прохань фірми.

А минулого тижня прохання всьоме розглядали на комісії міськради з питань міського господарства. В результаті члени комісії передали питання на розгляд сесії.

Голова комісії Назарій Поліщук не підтримує таке рішення, але пояснює, що відкладати це питання не можливо завжди:

Ми це питання гальмуємо вже десь сім місяців. Воно не може постійно залишатися у нас. Ми вже його залишали на до вивчення кілька разів. Все, що могли вивчили. Півтора місяці тому були на ринку із виїзним засіданням і нам підприємці сказали, що хочуть продовжувати свою підприємницьку діяльність.

За словами Назарія Поліщука, тут працює близько 200 підприємців. Куди їм доведеться переїжджати – невідомо.

Очікується, що це питання депутати міськради розглядатимуть на сесії міської ради. Наступне засідання заплановане на 21 червня, втім поки не відомо, чи це питання внесуть у порядок денний.

 

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень