Перевірив борти на міцність і потрапив у лікарню. Травмувався ще один спідвеїст з м. Рівне

Поламав ключицю

Невдало закінчився черговий тур командної першості Польщі серед юніорів DMPJ для рівненського спортсмена Романа Капустіна. Про це повідомив керівник Клубу вболівальників рівненського спідвею Сергій Головня:

 - У змаганнях 2-го туру чвертьфінальної групи стартували клуби з Тарнува, Ченстохови, Зеленої Гури та власне господарі треку Гнєзно. У 13-му заїзді на виході зі стартового віражу гонщик тарнувських ластівок Роман Капустін потрапив у завал із трьох райдерів та влетів у надувний борт. Мотоцикл потребує капітального ремонту.

 

Міцність бортів рівнянин перевіряв разом з Шимоном Волоським з Ченстохови. Винним у падінні визнали Кацпера Рихлінського із Зеленої Гури.

 

Обидва гонщики – у лікарні. За попередніми даними в Капустіна підозра на перелом ключиці (як мінімум тріщина в одній із кісток). Наразі спортсмена перевезли до шпиталю в Познані. Почувається добре. Найближчі старти талановитого рівненського гонщика скасовано.

До слова, вихованець «Рівненського міського спортивно-технічного клубу», тренер Віктор Гайдим, рівнянин Роман Капустін став першим українським гонщиком, який у віці 15 років здав теоретичний та практичний (тобто заїзди на час) екзамен зі спідвею.

Нагадаємо, напередодні стало відомо про травми іншого гонщика – Віктора Трофимова-молодшого.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook