Печериці мариновані нашвидкуруч (РЕЦЕПТ)

Інгредієнти:

  • печериці (бажано маленького розміру) - 500 г
  • олія соняшникова рафінована - 50 г
  • оцет 9% - 25 г
  • часник - 2 зубчики
  • лавровий лист - 1-2 шт.
  • духмяний перець - кілька горошин
  • сіль - 1 ч. л. без вершка
  • цукор - 1 / 2 ч. л.
  • зелень кропу

Гриби добре помити і повністю обсушити. Якщо використовуються гриби великого розміру, – їх слід розрізати на 2-4 частини.

Часник подрібнити ножем. В каструлю налити олію, оцет, додати подрібнений часник, сіль, цукор, лавровий лист, духмяний перець. Все перемішати, довести до кипіння.

Як тільки маринад закипить, в каструлю викласти гриби. Гриби перемішати з маринадом, накрити кришкою і на малому вогні варити 20 хвилин.

Додатково воду не доливати, печериці пустять достатньо власного соку.

Зварені печериці попробувати на смак, при потребі додати оцту, солі, перемішати й повністю охолодити в маринаді. Охолоджені гриби притрусити січеною зеленню кропу і подавати до столу.

Печериці мариновані нашвидкуруч готові.

 

Смачного!

Джерело: smachno.in.ua

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook