Панірування для котлет із горіхів: це набагато краще за традиційні сухарі

Підійде як арахіс, так і звичайні волоські горіхи

Деякі господині завжди панірують котлети. Додаткова «оболонка» захищає м’ясну страву, зберігаючи в ній сік та аромат. Крім того, котлети виходять смачнішими, адже отримують цікавий хрускіт

Найчастіше котлети обвалюються в борошні або сухарях. Однак досвідчені господині вважають за краще використовувати з цією метою подрібнені горіхи.

Чому горіхи – найкращий варіант

Горіхи не гірше від борошна або панірувальних сухарів виконують роль «захисної оболонки». Котлети, як і раніше, зберігають у собі всі м’ясні соки.

Однак перевагою горіхів над іншими варіантами панірування є корисні властивості цього продукту: у горіховій паніровці міститься набагато більше корисних речовин, ніж у хлібобулочних та борошняних виробах.

 

Йдеться, зокрема, про вітаміни, селен та омега-3 жирні кислоти.

За своєю калорійністю горіхи не поступаються сухарям, однак у перших містяться саме здорові жири. Вуглеводи також вважаються кориснішими.

І головне – горіхове панірування надає страві додаткову смакову «нотку»

Як зробити панірування з горіхів

Зліплені з фаршу заготовки для котлет потрібно обваляти у подрібнених горіхах. Використовувати можна арахіс або ж волоські горіхи.

Яйце має бути заздалегідь додане у фарш. Завдяки цьому інгредієнту горіхове борошно швидко приклеїться до майбутніх котлет.

Тривалість смаження має становити близько 10-15 хв на середньому вогні.

Джерело: prostoway

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook