Чи потрібно міняти пам'ятник жертвам Чорнобильської катастрофи у Рівному: думки

На його заміну треба мінімум 1 мільйон гривень

Нагадаємо, що на засіданні бюджетної комісії міськради голова правління міської громадської організації «Рівненські ветерани-чорнобильці» Микола Гайбонюк просив реконструювати пам’ятник жертвам Чорнобильської катастрофи і замінити у ньому бетонні пілони на гранітні. Пояснював, що за нинішній його вигляд соромно перед іноземцями. 

Мешканці Рівного на таку заяву відреагували у соцмережі Фейсбук так:

Elena Ryzhkova Стыдно перед иностранцами ? )) Думаю, что чернобыльцам от этого памятника ни холодно, ни жарко. Узнайте, что просят чернобыльцы, какие у них пенсии и хватает ли им на лекарства. Лучшей памятью для них будет достойная пенсия и путёвки в санатории, которые урезали, а не памятник .

Юлія Карауш Жалюгідно виглядає ПДМ!!! І це нікого не хвилює, одні пам’ятники на умі....

Olena Gubnitcka Позавчора вела екскурсію. Якраз цей памятник гостям з Харкова дуже сподобався. Нам що нічого робити? Нема вже де кошти освоювати?

Лариса Папсуєва Достойний памятник в хорошому місті. А що у нас в Рівному немає більше дірок, які треба залатати? Так подивіться на жалюгідний стан тротуару біля поштамту і т. д.

Олександра Грицюк Elena Ryzhkova це вам всеодно, а чорнобильцям важливо, щоб про них пам'ятали. Люди життя свої поклали, голими руками закриваючи світ від мирного атому. Просять відремонувати.

Людмила Макєєва А за садочки і школи вам не стидно? Совдеп такий, що слів нема...

Tamara Zabuta Був такий Фонд Чорнобильський під головуванням письменника Яворівського. Де той Фонд? А до оновлення пам"ятника не можна долучити спонсорів? Партії, депутати, підприємці не могли б допомогти якось?

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook